Skip to content

 

 Bli kjent med Miimo

Miimo

Pek og klikk på Miimo for å utforske

             360°
Miimo self charging

Selvladende

Honda Miimo jobber når du vil og så lenge du vil. Når den oppdager at batterikapasiteten er under 30%, finner den raskt veien hjem til ladestasjonen. Så fort ladingen er fullført, vender den trofast tilbake til arbeidet.

Mulching to fertilise lawn

Nyhet!
Nytt og unikt digital signal:

Honda går fra et analogt signalsystem til et nytt og unikt digital signal som gjør at robotklipperen Miimo kan brukes med betydlig mer begrensningkabel om nødvendig. Det digitale signalet er svært driftssikkert som gjør at en stor radius mellom kablene kan garanteres samt at den kan jobbe uten forstyrrelser fra andre elektriske utrustninger.

Pin code protected controls

Nyhet!
Nye hjul og klippemotor

Nye hjul gir mykere, stillere drift samt et enda bedre grep i kuppert terreng der gyrosensoren sørger for at driften av de doble, børsteløse hjulmotorene alltid holdes rette. En ny klippemotor som nå drives både med- og moturs samt knivdisk gir økt driftstid og mindre energiforbruk.

Mulching to fertilise lawn

Nyhet!
Enkel og rask installasjon

En installasjonsguide med bilder gjør programmeringen av robotklipperen Miimo veldig rask og enkel. For de aller fleste tomter tar det kun et par minutter å programmere klippetider som til og med tar hensyn til sesongsvariasjoner. Miimo optimaliserer selv klippetiden for hver eknelt tomt ved hjelp av guiden og man kan enkelt legge til ulike startpunkter på tomten for beste utnyttelse.

Pin code protected controls

Nyhet!
Kantklipping

To ganger i uken starter Miimo med kantklipping, på hvilke dager bestemmer du selv.

Mulching to fertilise lawn

Nyhet!
Spiralklipping

Når Miimo støter på lengre gress øker bladmotorens belastning. Da begynner den å klippe i et spiralmønster med en diameter på tre meter. Miimo gjenopptar senere normal klipping.

Pin code protected controls

Nyhet!
Natt-timer

Miimo er så stillegående (som et kjøleskap i en gjennomsnitts husholdning) at du til og med kan ha den gående hele natten. Med Miimos nye innstilling for lavere hastighet og roligere klipping går den forbi vinduet ditt uten å forstyrre selv den letteste søvn.

Mulching to fertilise lawn

Nyhet!
Passasjekontroll

Miimo kan nå klippe i trange passasjer helt ned til 1 m bredde.

Quiet operation

Stillegående

Honda Miimo har en garantert/målt lydefekt på: 70/46 dB (A).

Pre-programmed zonal operation

Klipper hvor og når du ønsker

Forhåndsinnstilt etter dine ønsker

Dealer setup

Klargjøring og montering 

Vi anbefaler at du overlater klargjøring og montering av din Honda Miimo til en autorisert Honda Miimo Fagforhandler. Be om tilbud på installasjon, programmering og montering av begrensningkabel i hagen.

Rain-proof

Klipper i all slags vær

Sol eller regn, Miimo er uansett klar til bruk. Han trives i all slags vær, så du trenger ikke sette ham tilbake i ladestasjonen i det hele tatt under klippesesongen.

Lettlest LCD skjerm

Lettlest LCD skjerm med en oversiktelig meny. Menyvalgene er enkle å forstå på en klar og tydelig skjerm – det er også knapper med farger.

Reversible cutting blades

Solide kniver

Honda Miimo er utstyrt med 3 solide kniver som er laget av fjærstål. Skulle disse knivene treffe en hindring i plenen vil de vike av for så umiddelbart å returnere til sin opprinnelige posisjon. Dette uten at knivene eventuelt knekker og blir liggende igjen i plenen.

25W wheel motors

Tiltsensor

Dersom vinkelen på Honda Miimo overstiger 25 grader, endrer den retning for å opprettholde sikker drift og klipping. Overstiger vinkelen 55 grader stopper både fremdrift­ og klippemotorer umiddelbart.

360 sensory floating cover

Kollisjonssensorer

Om Honda Miimo treffer en hindring i plenen, stopper den umiddelbart og endrer retning.

Pin code protected controls

Løftesensorer

Dersom Honda Miimo blir løftet vil både knivene og fremdriftsmotorene stoppe umiddelbart. Det vil også komme et lydsignal og man må slå pin­koden på nytt.

Copyright © 2015 Honda Motor Europe
Back to top